Voorlees-tijd!

Voorlees-tijd en ‘Giving Stories’

Voorlees-TIJD,
is TIJD voor jou!
Hoe heerlijk is het om met volle aandacht voorgelezen te worden?

Wie, wat, waar, waarom?

Met ‘Voorlees-TIJD’ kom ik naar je toe! En, dit kan waar je maar wilt! In je huiskamer, in de tuin, in het bos, op een bankje in het park ….. vul zelf maar in. Kies wat je past of waar je blij van wordt. Soms is er geen keuze en kom ik naar het bijvoorbeeld het zieken- of verzorgingshuis.

Met voorlees-TIJD kan ik vanuit mijn passie mensen blij maken met persoonlijke aandacht. Aandacht is fijn, geeft plezier, warmte en liefde. Naast mijn passie voor het stemacteren en voice-over werk, heb ik ook COMpassie en wil ik iets kunnen betekenen voor een ander. Zo ben ik ook opgeleid als life- en loopbaancoach en op deze manier kan ik op een unieke wijze het spreekwerk hiermee verbinden. Jij hoeft alleen maar te luisteren en mag daar helemaal in op gaan. En, als er een gesprek ontstaat waarin ik iets kan meegeven dan past dat ook!

Voor iedereen!
Voor jezelf, voor een ander, voor groot en klein.
Voorlezen en aandacht is voor iedereen fijn!

Praktisch

Voorlees-TIJD

Voorlees-TIJD ontmoetingen
duren 1,5 uur voor € 75,=.
Iemand extra is € 15,=. Ik lees voor uit je eigen boek of schaf een boek voor je aan. Een extra uurtje is € 39,=, zodat er meer ruimte is voor een fijn gesprek. Of kies voor pakket of een voorleesabonnement!

Pakket of abonnement:
– Pakket van 6 voor de prijs van 5.
Een gemiddeld boek lees ik in die 6 ontmoetingen helemaal uit.

Voorleesabonnement:
– 1x per week voor € 245,= per maand
– 1x per 2 weken voor € 139,= per maand

Giving Stories

Giving Stories is helemaal toegespitst op jou! Ik ga op zoek naar een bijpassend inspirerend verhaal voor jou. Een verhaal waarmee ik jou ook écht iets kan geven. Op basis van wat jij nodig hebt of wat je nu bezighoudt Mooi als cadeau voor jezelf of voor iemand waar je om geeft.

Als je kiest voor een Giving Story neem ik een bijpassende dōTERRA essentiële olie mee om toe te passen tijdens de ontmoeting. (Lees onderaan de pagina meer over dōTERRA).

Giving Stories ontmoetingen duren 2 uur voor € 135,=. Ik lees ongeveer 1,5 uur voor en we praten een half uurtje na. Iemand extra is € 27,=. Ik lees voor uit diverse boeken en verzamelde verhalen en zoek dit met zorg voor je uit. Of kies voor een pakket of abonnement!

Pakket of abonnement
– Pakket van 6 voor de prijs van 5.
– Een 2-wekelijks Giving Stories abonnement voor € 250,=.

Exclusief eventuele reiskosten van € 0,19 cent per kilometer.
Ik werk in een straal van circa 40 km rondom Amersfoort, andere locaties en afstanden zijn in overleg natuurlijk mogelijk.

Extra’s

Uniek cadeaupakket- € 399,= (voorlees-TIJD)
– Een boek naar keuze wordt door mij voorgelezen in 6 ontmoetingen (boek wordt apart berekend)
– Een flesje dōTERRA Balance Grounding Blend (15ml) voor een gevoel van rust en welzijn (t.w.v. € 32,=)
– Een fles kwaliteitswijn wit of rood.
– Exclusief verzendkosten € 6,95.

Toepassing van dōTERRA – € 5,= per voorlees-TIJD ontmoeting
Ik ben fan van deze “geschenken van de aarde” en neem als je dat wilt ook graag een heerlijke bijpassende olië mee. Dit doe ik dan in een diffuser of kun je aanbrengen op je huid. Essentiële oliën kunnen verschillende eigenschappen hebben zoals kalmerend, harmoniserend, energiegevend, opbeurend, verwarmend, vernieuwend, etc. Essentiële oliën kunnen helpen om ons welzijn te beïnvloeden en te behouden. Wil je op basis van je ervaring tijdens onze ontmoetingen een olie kopen dan kan dat ook bij mij met 25% op de reguliere consumentenprijs.

Een fles kwaliteitswijn € 15,=
Een heerlijke kwaliteitswijn van www.zussn.nl

Back To Top